כניסת משתמשים רשומים
כניסה מפייסבוק
מירמורון > למה נשים לא יכולות לשיר

מאיר אברהמי, 13/12/11 17:57

מדיניות השליטה הדתית במערכת הפוליטית בישראל מגיע כבר לגועל, שליטה של רבנים בישראל או אנשי דת אחרים בגופים בעלי אינטרסים מובהקים לציבור זה משלמים מס שפתיים רק שלא לאבד לקוחות פוטנציאלים, לאן הגענו?

כאיש המכבד את חופש הדת והאמונה קשה לי לראות כיצד מדירים את הנשים בהופעות בפרסומות ומההחלטות הקובעות את גורלן, אפילו לשבת באוטובוס היכן שיחפצו כבר בלתי אפשרי עבורן!!! האם הילרי קלינטון צדקה שאמרה שמדיניות ישראל בתחום חופש הביטוי מזכיר את אירן?

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

מדיניות השליטה הדתית במערכת הפוליטית בישראל מגיע כבר לגועל, שליטה של רבנים בישראל או אנשי דת אחרים בגופים בעלי אינטרסים מובהקים לציבור זה משלמים מס שפתיים רק שלא לאבד לקוחות פוטנציאלים, לאן הגענו?

כאיש המכבד את חופש הדת והאמונה קשה לי לראות כיצד מדירים את הנשים בהופעות בפרסומות ומההחלטות הקובעות את גורלן, אפילו לשבת באוטובוס היכן שיחפצו כבר בלתי אפשרי עבורן!!! האם הילרי קלינטון צדקה שאמרה שמדיניות ישראל בתחום חופש הביטוי מזכיר את אירן?

מאיר אברהמי, 13/12/11 17:57
תגובתך:
! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

לצערי הטענה כי הרבנים שולטים היא בבחינת אמת אבל לא כל האמת. כמו במשחקי סאדו מאזו גם כאן יש מוותרים על שליטה - רובנו - לבין האוספים את כל מה שאנחנו זונחים - עסקנים (שהחליפו אנשי רוח) רבנים (שהחליפו מנהיגים אוהבי המדינה) נוער הגבעות (שמשתלטים על שהשלטונות מפקירים).....

לצערי הגענו לאן שנסחפנו בלי שליטה. לאן שהובילו אותנו באף כל מיני מאחזי עיניים שהתעצלנו לבדוק מה הם מוכרים לנו.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

ערב טוב ושבת שלום

נשים יכולות לשיר ועוד איך,אבל המגזר הזה כבר לא יודע מה לעשוחת עם רעיונותיו המטופשים

שלום ולהשמע

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

טהרן לא מתקרבת - היא כבר כאן!     

מייל שקיבלתי מחברים ומיד חשבתי לשתף אתכם.

תמונות שצולמו השבוע בבית שמש- כת השאלים -העבירו לכולם- השתגענו!!!!

זה לא איראן... זה כאן!!!!!

התמונות צולמו בשבוע שעבר ביום ה' ברח' נהר הירדן בבית שמש.
בתמונה נראית משפחה שלמה, מהבת הגדולה עד הקטנה שבהן כבת ארבע, מכוסות מכף רגל ועד ראש.

יש לציין שהכת מתפשטת כמו אש בשדה קוצים, כאשר בכל שבוע מצטרפות עוד ועוד משפחות לכת, ולרשותם בית חינוך מיוחד לבנות בירושלים.

פרטים על הכת, תקנות וחומרות.

על כל בת ללבוש לפחות שלוש שכבות של בגדים, ומעליהם השאל שעוטף שוב את הכל.

גם העיניים מכוסות לגמרי, על ידי בד מחורר ומאוורר. רואות ואינן נראות.

חברות הכת משוכנעות שבמעשיהן הן מקרבות את הגאולה. הבנות מצוות על ידי הוריהן ללכת ברחובות מרכזיים בכדי לקדש שם שמים ברבים.

לצד הלבוש, ישנם הגבלות חמורות ותקנות הזויות, כמו האיסור להתקלח יותר מפעם בשבוע, חופה עם מחיצה בין הגברים והנשים, כולל הורי החתן והכלה. והחמור מכולן, יום החתונה ייקבע ביום שהכלה איננה מותרת לבעלה (נגד ההלכה), בכדי לא להכשיל את הקהל בראית אחיזת יד החתן את יד הכלה מהחופה לחדר היחוד.

מי שאינו מאמין לכל הדברים ההזויים הללו, מוזמן לבדוק את הדברים בעצמו. בטוחני שהוא יופתע מעוצמת הכוח של כת הרסנית זו לעתיד הבנות שעוברות ייסורי נפש נוראיים.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

מה שעצוב שבאדישותנו אנחנו אלה שמאפשרים לתופעות כאלה ודומות להן לתנוע למרכז הווית חיינו.

מה שעוד יותר עצוב שאני חושש שכשנתעורר לעשות מעשה כבר יהיה מאוחר מדי. (את שיש לי להגיד כתבתי בהרחבה בפורום אחר "מירמורון"

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

אני מביט בתמונות והמירמורון הופל ל"מירמור"

www.yosi-photo.com

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

תגובות, דעות, המלצות

Feedback Form