כניסת משתמשים רשומים
כניסה מפייסבוק
מירמורון > המרמור תם התסכול כאן

צביקה ארצי, 14/01/12 22:11

החברה הישראלית הופכת לפגיעה יותר ויותר. אפשר להאשים את פסיקות הרבנים, שמעודדות יריקות על נשים ואבנים על קצינים - יש רבים המחפשים מוצא וקוראים להפרדת הדת מהמדינה.

רבים אחרים כבר כל כך מיואשים שהם חוזרים ומבקשים מושיע ומוכנים להאחז בכל קש גם אם נפל מאיזה לפיד שבער כבר וכבה.

כל אלה יכולים להיות סיבה למרמור. אבל, כאשר קוראים את מה שחוגג כאן באתר - אתרם של בני גיל הזהב ,מי שבעבר הלא כל כך רחוק, נחשבו לחכמי הקהילה ולבוגרים האחראים - יכולים להבין כי אם אלה חוגגים כאילו אין מחר החלחלה משתלטת והמרמור כבר לא מקל וגם לא מבשר דבר.

כאשר למדוני על ימיה האחרונים של רומא, וספרו על דרישת ההמונים ל"לחם ושעשועים". חשבתי בלבי כמו כל ילד תמים : "לנו זה לא יקרה. לזה רק הרומאים הטיפשים מסוגלים. היהודים חכמים ומלוכדים ואין סיכוי שנלך שולל לא אחרי הלחם ולא אחרי השעשועים". היום אני כבר לא בטוח....שרומא כבר כאן.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

החברה הישראלית הופכת לפגיעה יותר ויותר. אפשר להאשים את פסיקות הרבנים, שמעודדות יריקות על נשים ואבנים על קצינים - יש רבים המחפשים מוצא וקוראים להפרדת הדת מהמדינה.

רבים אחרים כבר כל כך מיואשים שהם חוזרים ומבקשים מושיע ומוכנים להאחז בכל קש גם אם נפל מאיזה לפיד שבער כבר וכבה.

כל אלה יכולים להיות סיבה למרמור. אבל, כאשר קוראים את מה שחוגג כאן באתר - אתרם של בני גיל הזהב ,מי שבעבר הלא כל כך רחוק, נחשבו לחכמי הקהילה ולבוגרים האחראים - יכולים להבין כי אם אלה חוגגים כאילו אין מחר החלחלה משתלטת והמרמור כבר לא מקל וגם לא מבשר דבר.

כאשר למדוני על ימיה האחרונים של רומא, וספרו על דרישת ההמונים ל"לחם ושעשועים". חשבתי בלבי כמו כל ילד תמים : "לנו זה לא יקרה. לזה רק הרומאים הטיפשים מסוגלים. היהודים חכמים ומלוכדים ואין סיכוי שנלך שולל לא אחרי הלחם ולא אחרי השעשועים". היום אני כבר לא בטוח....שרומא כבר כאן.

צביקה ארצי, 14/01/12 22:11
תגובתך:
! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

כאשר כתבתי בראשונה לא ידעתי כי שפל המדרגה עוד לא הושג. אני קורא ולא מאמין.

התבשרנו על החלטה למינוי מפקד חיל אויר חדש. מתוך מודעות לרחשי הלב של הציבור ולעומק מחשבתו אני ממיר את הדאגות באיחולים- המתחרזים לי עם יחולים:
אני מאחל למדינת ישראל שמפקד חיל האויר הבא יידע לדאוג להמשך קיומו של צה"ל כצבא הגנה לישראל.
אני ממש מתפלל ששכרון הכח לא ידחוף את מנהיגינו לעשות את מה שייחשב על ידי אומות העולם כפעולת ההתקפה האחת והמיותרת.
תמות נפשי עם פלישתים אינו דרך מומלצת לניהול מדינה במיוחד לא מדינת העם היהודי.

צניעות עם עצמה היא הפתרון המועדף.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

שלום רב,

האם אתה מאפשר לי לפרסם את מה שכתבת בפייסבוק שלי?

שרהלה.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

שרה,לה שלום רב,

אני כותב מתוך חשש אמיתי. אני לא מרפה כי אני מאמין שבסופו של יום יהיה לשוועתי איזו השפעה מצטברת. לא רק שאני לא מתנגד לבקשתך אלא אני אפילו שמח ומעודד אחרים לעשות כמוך.

דבר נוסף אני כבר יודע שמילה שיצאה מדלת אמותי כבר אינה שלי וכל אחד יכול לעשות בה כרצונו.

אם וכאשר תפרסמי אני אעבירי אלי קישור (לינק).

כל טוב

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

תגובות, דעות, המלצות

Feedback Form