כניסת משתמשים רשומים
כניסה מפייסבוק
מירמורון > התייעצות על פיקדון

שולה לביא, 13/02/12 21:14

שלום לכל חברי הפורום הממורמרים...

אני בטוחה שיש כאלה שמבינים פה בכלכלה ובאפיקי השקעה למיניהם ולכן רציתי לשאול אם פיקדון צמוד מט"ח שהוצע לי יכול להוות עבורי אופציה ריאלית ונכונה להשקעה. אם נתחשב בתקופה זו כשהדולר במגמת עלייה אולי כדאי לבחור פיקדון למשך שנתיים, כאשר בשנה הראשונה הריבית בפיקדון היא קבועה וצמודה לדולר ובשנה השניה הריבית הופכת להיות שקלית קבועה ואינה צמודה כבר לדולר. 

אם נסתכל לטווח הארוך, האם משתלם?

אשמח לעוזרים.

ערב מהנה ומוצלח.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

שלום לכל חברי הפורום הממורמרים...

אני בטוחה שיש כאלה שמבינים פה בכלכלה ובאפיקי השקעה למיניהם ולכן רציתי לשאול אם פיקדון צמוד מט"ח שהוצע לי יכול להוות עבורי אופציה ריאלית ונכונה להשקעה. אם נתחשב בתקופה זו כשהדולר במגמת עלייה אולי כדאי לבחור פיקדון למשך שנתיים, כאשר בשנה הראשונה הריבית בפיקדון היא קבועה וצמודה לדולר ובשנה השניה הריבית הופכת להיות שקלית קבועה ואינה צמודה כבר לדולר. 

אם נסתכל לטווח הארוך, האם משתלם?

אשמח לעוזרים.

ערב מהנה ומוצלח.

שולה לביא, 13/02/12 21:14
תגובתך:
! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

על פניו זה נראה פיקדון טוב רק בעיניי תמיד עדיף לעשות החלטות מול הבנקאי ולבדוק את כל האופציות שעומדות מולך....

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

איני מאמין שברצינות מבקשים כאן ייעוץ בעניינים רציניים כמו בריאות וכספים.

על פניו צריך מי שפניו לחו"ל להשקיע במט"ח הרלבנטי. אבל מי יודע מה יקרה לאירו של האיחוד המקרטע? מי יכול לחזות מה יקרה לדולר אם כלכלת אירופה תקרוס?

אני אישית הייתי ממליץ להתייעץ עם הילדים מה לקנות לנכדים. אני הייתי שואל את הילדים, אם "הכמה שקלים" חסרים להם על מנת לשפר מצבם. מנסיוני למדתי שההשקעה החכמה במשפחה מניבה את התשואה הכי גדולה. דבר נוסף שספרו לי היא שאפילו הגדול בעשירים נכרך רק בתכריכים.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

ערב טוב

ק'שה היום להמליץ כי לא ידוע לאן הכלכלה צועדת

אז היי זהירה עם ההפקדה שאת מתכוונת לבצע

שבת שלום

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

שלום רב,

לא ניתן לתת המלצה גורפת רצינית לגבי השאלה שלך.  

כדי לעשות זאת צריך לדעת את ה"פרופיל" הכלכלי שלך ובפרט: למה מיועד הכסף, האם יש סיכוי שתצטרכי כסף נזיל בתקופה הקרובה, אלו נכסים פיננסיים אחרים יש לך ועוד. 

כללית, לא ניתן לתת המלצה רצינית לטווח הארוך ובפרט לא המלצה כוללת. 

כדאי שתתייעצי עם יועץ השקעות בלתי תלוי אשר יבנה לך פרופיל כלכלי מלא ואז יוכל להמליץ על אפיקי השקעה. 

בהצלחה,

מירה שדה

ייעוץ כלכלי משפחתי ועסקי

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

תגובות, דעות, המלצות

Feedback Form