צריך להיות חיוביים,החיים יפים,ומחר תזרח השמש.
לא מכיר אז לא התייחסתי. אבל מאחר ונעלבת שאין תגובות מהקהילה האפטית החלטתי לעשות מעשה ולהגיב.
מה זה יום כזה שלא הולך? האם היום אשם במשהו? ודאי שלא!!! אז כנראה שהכוונה שאנחנו לא מצליחים להוציא אל הפועל תכנית או תכניות שלנו. איני בטוח אבל רק לשם המשך הדיון - בינתיים רק עם עצמי - אני מניח שהנחתי היא נכונה.
הבעיה היא לא ביום וגם לא בתכנית אלא במתכנן. מי שרוצה לקפוץ צריך לדעת שאין זה מומלץ "לקפוץ מעל הפופיק". מי שרוצה שיעזרו לו, צריך לדעת שאם לא עזר עד היום לא יימצא מי שיעזור לו. מי שציפה לקבל חייב להכיר בעובדה שעל מנת לקבל צריך לדעת לתת ולתת. מי שמעוניין בשיחה צריך לזכור שאם התעלם אתמול הנידון שפנה אתמול יאלם היום דום. מי שמצפה שמחר תזרח השמש צריך לוודא שאין עננים באופק.
החיים יפים ומאירים פנים למי שעושה למען האחרים בדיוק כמו שמצפה שהם יעשו עבורו. מי שעושה כך יגלה בסופם של ימיו שמאזנם חיובי. החיים לא סתם יפים צריך לנקות ולמרק את השטויות ואת העמדות הפנים על מנת לחשוף את יופיים.
הגבתי ומקווה שהפעם לא פגעתי.
כוונתך היתה טובה,ואני מודה לך על התגובה.
"יום שלא הולך" היה בעיקר התייחסות רגשית,למצב שאינו נתון בשליטתי.מצב אוביקטיבי - יציאה מהמצב הרגשי הזה נתונה בידי,והיא חשיבה חיובית.
כמו שאמרה סקרלט אוהרה בחלף עם הרוח - מחר יבוא יום חדש. (ואולי אני לא מדייקת הציטוט.).