כניסת משתמשים רשומים
כניסה מפייסבוק
מירמורון > הקהילה כאן די אפטית

איילה דביר, 19/02/12 20:12

אף אחד לא מגיב.אדישות משהו.בפעם האחרונה שמשהו הגיב כמעט קבלתי מכות.טוב זה היה טוב יותר מאשר האדישות הזאת.

חברה,תפתיעו אותי, תהיו קצת יותר חברתיים Smile

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אף אחד לא מגיב.אדישות משהו.בפעם האחרונה שמשהו הגיב כמעט קבלתי מכות.טוב זה היה טוב יותר מאשר האדישות הזאת.

חברה,תפתיעו אותי, תהיו קצת יותר חברתיים Smile

איילה דביר, 19/02/12 20:12
תגובתך:
! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

גם לטנגו לא מספיקה רק אחת. אם את מרגישה מאויימת את משדרת עויינות לא נעימה. אז השילוב של האדישים עם הרגישים מניבה שממון מוחלט, כפי שאת מתארת בצדק.

תהיי חברותית ואז יהיה סיכוי שימצא לך שותפים. הפתעות חינם יש רק בשקיות שמחלקים לזאטוטים בסוף היומולדת.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

צביקה זאת תגובה סופנית.

מה הקטע שלך אתה תמיד צריך להיות חינוכי ? מה אתה מורה?מחנך?

אבל בכל הכבוד אני אוהבת אותך.לפחות יש תגובה ולא שיממון.

חיבוק ונשיקה...

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

איילה סליחה. אנחנו לא מכירים ועד רגע זה לא שכנעת אותי שעלי לקבל ממך את ביטויי האהבה.

לא יודע מהי תגובה סופנית אבל אני משתדל להתייחס לעניין בצורה עניינית. אני ממש לא רוצה להיות חינוכי - תהיה המשמעות אשר תהיה - אבל איני יכול לעבור בשתיקה על דברים המדיפים למשל ריח של דעות קדומות. הנה למשל מה שרציתי להגיב על הבדיחות על הבלונדיניות:

לקנאים אין הנאה שלמה. המירוץ למליון הוכיח להרבה חכמולוגים ומספרי בדיחות מאיפה הדג משתין. סליחה על הביטוי אבל מי שמשתמש בצבע על מנת לגזור דינו של אדם ראוי למקלחת אם לא של צוננין אז לפחות של פושרים.

עם כל הכבוד ארגיש יותר טוב עם התייחסות עניינית ולא אם תגובות קיצוניות - מכות, סופניות אל מול אוהבת חיבוק ונשיקה. ולא אני לא מחנך ומעולם לא הייתי מורה.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

מסתבר שצדקת. אפטיה זה כאן!!!

שבוע טוב

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

תגובות, דעות, המלצות

Feedback Form