לבקשת רבים אנו מעלים את התכנית של מנחם הורוביץ על מכוני כושר למוח, בתקווה שרוני ארז המשתמש בפורום זה כאמצעי פירסום בלעדי של המכון שלו, לא יוריד אותה כהרגלו.
לבקשת רבים אנו מעלים את התכנית של מנחם הורוביץ על מכוני כושר למוח, בתקווה שרוני ארז המשתמש בפורום זה כאמצעי פירסום בלעדי של המכון שלו, לא יוריד אותה כהרגלו.
שלום לכל המתעניינים, חשוב להבין רוני ארז הינו המנחה המקצועי של הפורום ואינו משתמש בקלאב 50 כפלטפורמה פירסומית.
כמו כן, הסרטון המדובר עם הכתבה של מנחם הורוביץ עברה למדור וידאו שנמצא בתחתית עמוד דף הבית.!
שלום,
ייתכן שרוני ארז הוא המנחה המקצועי של האפורום, אבל העובדה היא שלפני 4 פוסטים הוא העלה בלי בושה סרט פירסומת מן הטלויזיה ((מה שקרוי תוכן שיווקי ) וזה נראה לכם מקצועי?
ידיעה מונעת פחד והודעה מראש חוסכת כאבי ראש.
צוות מכובד כדאי לפרסם מראש את רשימת המנחים מטעם. באותה הזדמנות כדאי שתעשו מעקב אחרי התרנגולים כי בסוף עוד יתגנב באותה הכסות איזה שועל ויחסל את כל האמינות.
דיון מעניין התפתח פה בהעדרי.
אז להווה ידוע: התבקשתי על ידי קלאב 50 לפתוח ולנהל פורום בנושא קוגניציה וזיכרון. כך גם עשיתי, כמובן שיש כאן אינטרס משולב: חשיפה למידע והעלאת המודעות וגם חשיפה פרסומית. זו תמורה ראויה להשקעה.
מאידך להיכנס לפורום של מישהו אחר, להתבסס על עבודתו בכדי לפרסם את עצמך, זו התנהגות בלתי ראויה.
היות וזה לא המקום הראשון שבו אני מזהה התנהגות זאת, אני לא מופתע, מאידך האתר המארח יצטרך להחליט.
ואגב ההערות של צביקה ארצי על תרנגולים: אני מופיע כאן בשמי, בתמונתי, בשם החברה שאני מנהל, ועומד מאחרי כל מה שאני מעלה כאן.
מי התרנגול הרי ברור. רוני נשואי הערה כל כך בולטים כך שאני כלי פליאה על שבכלל הועלתה במוחך המחשבה שמא אני מכוון אליך.
למען הסר כל צל צלו של ספק בדיוק כפי שרוני לא מסתיר פניו יש כאלה שיש להם כנראה סיבות טובות לעטות מהמסכות של התרנגולים המזומנות כאן באתר....ואל אלה רוני כוונתי.