כניסת משתמשים רשומים
כניסה מפייסבוק
כלכלה וכספים > זקוקים לכסף לאחר פרישה ? פנו אלינו ללא התחייבות ואנו נסייע לכם ! איתור כספים החזר כספים

דר' שלמה חזן , 16/01/12 20:20

חשבת שרק בתקופה השואה  הלכו כספים לאיבוד  ? פרשתם מעבודה וזקוקים לכסף ?

מאות מיליוני שקלים של לקוחות  ו מבוטחים שוכבים בבנקים  ולא נדרשים כי מישהו שכח מהם : בבנקים,  חברות הביטוח / קופות הגמל בתי השקעות , וקרנות הפנסיה ממתינים לבעליהם החוקיים שיבואו לקחת אותם  והם אינם יודעים עליהם !  

בצע לך איתור כספים  ו החזר כספים  באופן מהיר שיעזרו לך בחיים !

ההורים שלכם   הוריכם נפטרו ןלא השאירו ניירת מסודרת ?  ואינכם יודעים איפה השאירו כסף  ?  נבצע לך איתור כספים  ו החזר כספים  באופן מהירכספים  שיעזרו לך בחיים !

מה כדאי לי  ?

תכנון פרישה אינו רק מיסוי  ,אלא גם איתור כספים  שלא אותרו , לא רק  דמי ניהול , , פיזור השקעות , השקעות ללא סיכון , השקעות סולידיות , השקעות ירוקות אחא גם החזר כספים שלכם ושל הוריכם  שבחיים   או שנפטרו   מבלי להותיר עקבות .

מה כדאי לי ?  איתור כספים , החזר כספים

www.keday.co.il  

בדיוק בשביל זה אנו כאן

לסייע לכם לאתר כספכם  !על מנת שתוכלו  להשתמש בו .

ד"ר שלמה חזן

יועץ סיכונים , יועץ פרישה ,יועץ פנסיוני לארגונים

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

חשבת שרק בתקופה השואה  הלכו כספים לאיבוד  ? פרשתם מעבודה וזקוקים לכסף ?

מאות מיליוני שקלים של לקוחות  ו מבוטחים שוכבים בבנקים  ולא נדרשים כי מישהו שכח מהם : בבנקים,  חברות הביטוח / קופות הגמל בתי השקעות , וקרנות הפנסיה ממתינים לבעליהם החוקיים שיבואו לקחת אותם  והם אינם יודעים עליהם !  

בצע לך איתור כספים  ו החזר כספים  באופן מהיר שיעזרו לך בחיים !

ההורים שלכם   הוריכם נפטרו ןלא השאירו ניירת מסודרת ?  ואינכם יודעים איפה השאירו כסף  ?  נבצע לך איתור כספים  ו החזר כספים  באופן מהירכספים  שיעזרו לך בחיים !

מה כדאי לי  ?

תכנון פרישה אינו רק מיסוי  ,אלא גם איתור כספים  שלא אותרו , לא רק  דמי ניהול , , פיזור השקעות , השקעות ללא סיכון , השקעות סולידיות , השקעות ירוקות אחא גם החזר כספים שלכם ושל הוריכם  שבחיים   או שנפטרו   מבלי להותיר עקבות .

מה כדאי לי ?  איתור כספים , החזר כספים

www.keday.co.il  

בדיוק בשביל זה אנו כאן

לסייע לכם לאתר כספכם  !על מנת שתוכלו  להשתמש בו .

ד"ר שלמה חזן

יועץ סיכונים , יועץ פרישה ,יועץ פנסיוני לארגונים

דר' שלמה חזן , 16/01/12 20:20
תגובתך:
! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה
עדיין אין תגובות.

תגובות, דעות, המלצות

Feedback Form