הדפס
שלח לחבר
סוף סוף החלטנו בעלי ואני שצריך להחליף את המזרן הישן שלנו.
כבר תקופה ארוכה שאנחנו קמים בבוקר "עקומים" לגמרי - כל הגוף כואב לנו, בייחוד הגב.
כמו כולם נכנסנו גם אנחנו לאינטרנט לחפש מידע...כי הרי מה לנו ולהבנה במזרנים?
המידע שקיים הוא כ"כ גדול שלרגע התבלבלנו וחשבנו שכבר עדיף להישאר עם המזרן הישן.
בסופו של דבר התחלנו לעשות לעצמנו קצת סדר והחלטה ראשונה משותפת שהתקבלה הייתה
שהמזרן צריך להכיל חומר שנקרא לטקס או חומר שנקרא ויסקו:
הלטקס הוא חומר טבעי שמקורו בעץ הגומי (קאוצ'וק).
הלטקס מצטיין במגוון תכונות ייחודיות:
גמישות – תכונה העוזרת למזרן להתאים עצמו למבנה האנטומי של הגוף (לקימורי הגוף) ומאפשרת נוחות שינה מקסימאלית.
אנטי בקטריאלי – הלטקס הוא חומר המכיל מרכיבים טבעיים, דוחה את קרדית האבק ומומלץ מאוד לסובלים מאלרגיות.
עמידות – בעל כושר התאוששות המשמר את עמידות המזרן לאורך זמן.
אוורור – המבנה הייחודי של החומר מאפשר מעבר נוח וחופשי של אויר, מקל על תחלופת האוויר ומאיץ את התנדפות הלחות מהמזרן.
בסה"כ מזרני הלטקס מאפשרים רמת גמישות וריכוך ועם זאת הם יציבים די הצורך כדי לתמוך בגוף. הם רכים ונעימים, מתאימים עצמם לתנוחת הגוף בהתאם לגמישותם ומאפשרים שינה חלקה ללא הפרעות.
הויסקו הוא חומר, שפותח עבור NASA (סוכנות החלל האמריקנית).
גם לויסקו תכונות ייחודיות משלו:
גמישות – הויסקו מתאים עצמו בצורה מושלמת למבנה הגוף.החומר מסתגל לקימורי הגוף ולתנוחות השינה.
התאמה לחום הגוף - הויסקו שומר על קשיחות אורטופדית בטמפרטורת החדר ומתרכך מעט כשהוא בא במגע עם חום הגוף , ובכך משפר את התמיכה בכל חלקי הגוף, בתנוחות השינה השונות.
יכולת הסתגלות - הויסקו סופג את אנרגיית הגוף לתוכו וכך מפזר בעצם את הלחץ המופעל ע"י משקל הגוף על המזרן. כתוצאה מכך, מחזור הדם ממשיך בפעילותו הסדירה כאילו כלום לא לוחץ עליו.
בסה"כ מזרני הויסקו מסייעים לשחרור לחצים של משקל הגוף על המזרן, מעניקים הרגשה של ריחוף ומספקים תנאים אופטימאליים לשינה רגועה, עמוקה ובריאה.
אז מה עדיף? לטקס או ויסקו? לשניהם תכונות טובות וחשובות.
שוב התבלבלנו בעלי ואני ולא ידענו מה לבחור מבין השניים.
מעבר לכך ,בשוק יש מבחר גדול מאד של מזרנים המכילים את החומר לטקס או ויסקו. איך נדע מה מבין כל המזרנים האלו מתאים לנו? מה הכי טוב?
קחו לדוגמא את חברת פולירון של קיבוץ זיקים.
לפולירון יש דגמים רבים של מזרנים אשר מכילים לטקס או ויסקו:
מזרנים עם קפיצים / מזרנים ללא קפיצים.
מזרנים שצריך להפוך / מזרנים שלא צריך להפוך.
מזרנים עם שתי שכבות בד הידרופילי אשר מאפשרים שינה מרעננת, יבשה והיגיינית - תכונה אשר מונעת מאיתנו "להתבשל" בזיעה של עצמנו.
מזרנים עם בד אשר "סופג" את אנרגית היתר של הגוף ו"משחרר" אותה כשהגוף זקוק לה - תכונה אשר מאזנת את אקלים השינה וגורמת לתחושת נוחות בקיץ ובחורף.
אחרי "שהחכמנו" בעלי ואני בענף המזרנים (למרות שלא ידענו מה משמאלנו ומה מימיננו) ניגשנו לחנויות ,להתרשם מהמזרנים במציאות.
שכבנו על מזרנים עם לטקס ועל מזרנים עם ויסקו, עברנו ממזרן למזרן, מרך לקשה, מקפיצים ללא קפיצים...
בסופו של מסע מפרך (שהתחיל מול המחשב) רכשנו מזרן אורטופדי ללא קפיצים ועם לטקס של חברת פולירון.
מאז שאנחנו ישנים עליו אנחנו קמים כל בוקר ללא כאבי גב, רק שנוצרה בעיה חדשה -
מרוב שהמזרן כ"כ נוח אין לנו חשק לצאת מהמיטה בבוקר וכך יוצא שהשעון מצלצל ובעלי ואני "גונבים" עוד דקה ועוד דקה...
המלצה אישית שלי לכל מי שמחפש מזרן טוב ואיכותי לגשת לפולירון –
יש להם מבחר גדול של מזרנים וכל אחד יכול להתאים לעצמו את המזרן הטוב ביותר עבורו.
ייעוץ אישי והזמנות ניתן לקבל בטלפון: 1-800-20-80-70
ובאתר האינטרנט: www.poliron.co.il
סוף סוף החלטנו בעלי ואני שצריך להחליף את המזרן הישן שלנו.
כבר תקופה ארוכה שאנחנו קמים בבוקר "עקומים" לגמרי - כל הגוף כואב לנו, בייחוד הגב.
כמו כולם נכנסנו גם אנחנו לאינטרנט לחפש מידע...כי הרי מה לנו ולהבנה במזרנים?
המידע שקיים הוא כ"כ גדול שלרגע התבלבלנו וחשבנו שכבר עדיף להישאר עם המזרן הישן.
בסופו של דבר התחלנו לעשות לעצמנו קצת סדר והחלטה ראשונה משותפת שהתקבלה הייתה
שהמזרן צריך להכיל חומר שנקרא לטקס או חומר שנקרא ויסקו:
הלטקס הוא חומר טבעי שמקורו בעץ הגומי (קאוצ'וק).
הלטקס מצטיין במגוון תכונות ייחודיות:
גמישות – תכונה העוזרת למזרן להתאים עצמו למבנה האנטומי של הגוף (לקימורי הגוף) ומאפשרת נוחות שינה מקסימאלית.
אנטי בקטריאלי – הלטקס הוא חומר המכיל מרכיבים טבעיים, דוחה את קרדית האבק ומומלץ מאוד לסובלים מאלרגיות.
עמידות – בעל כושר התאוששות המשמר את עמידות המזרן לאורך זמן.
אוורור – המבנה הייחודי של החומר מאפשר מעבר נוח וחופשי של אויר, מקל על תחלופת האוויר ומאיץ את התנדפות הלחות מהמזרן.
בסה"כ מזרני הלטקס מאפשרים רמת גמישות וריכוך ועם זאת הם יציבים די הצורך כדי לתמוך בגוף. הם רכים ונעימים, מתאימים עצמם לתנוחת הגוף בהתאם לגמישותם ומאפשרים שינה חלקה ללא הפרעות.
הויסקו הוא חומר, שפותח עבור NASA (סוכנות החלל האמריקנית).
גם לויסקו תכונות ייחודיות משלו:
גמישות – הויסקו מתאים עצמו בצורה מושלמת למבנה הגוף.החומר מסתגל לקימורי הגוף ולתנוחות השינה.
התאמה לחום הגוף - הויסקו שומר על קשיחות אורטופדית בטמפרטורת החדר ומתרכך מעט כשהוא בא במגע עם חום הגוף , ובכך משפר את התמיכה בכל חלקי הגוף, בתנוחות השינה השונות.
יכולת הסתגלות - הויסקו סופג את אנרגיית הגוף לתוכו וכך מפזר בעצם את הלחץ המופעל ע"י משקל הגוף על המזרן. כתוצאה מכך, מחזור הדם ממשיך בפעילותו הסדירה כאילו כלום לא לוחץ עליו.
בסה"כ מזרני הויסקו מסייעים לשחרור לחצים של משקל הגוף על המזרן, מעניקים הרגשה של ריחוף ומספקים תנאים אופטימאליים לשינה רגועה, עמוקה ובריאה.
אז מה עדיף? לטקס או ויסקו? לשניהם תכונות טובות וחשובות.
שוב התבלבלנו בעלי ואני ולא ידענו מה לבחור מבין השניים.
מעבר לכך ,בשוק יש מבחר גדול מאד של מזרנים המכילים את החומר לטקס או ויסקו. איך נדע מה מבין כל המזרנים האלו מתאים לנו? מה הכי טוב?
קחו לדוגמא את חברת פולירון של קיבוץ זיקים.
לפולירון יש דגמים רבים של מזרנים אשר מכילים לטקס או ויסקו:
מזרנים עם קפיצים / מזרנים ללא קפיצים.
מזרנים שצריך להפוך / מזרנים שלא צריך להפוך.
מזרנים עם שתי שכבות בד הידרופילי אשר מאפשרים שינה מרעננת, יבשה והיגיינית - תכונה אשר מונעת מאיתנו "להתבשל" בזיעה של עצמנו.
מזרנים עם בד אשר "סופג" את אנרגית היתר של הגוף ו"משחרר" אותה כשהגוף זקוק לה - תכונה אשר מאזנת את אקלים השינה וגורמת לתחושת נוחות בקיץ ובחורף.
אחרי "שהחכמנו" בעלי ואני בענף המזרנים (למרות שלא ידענו מה משמאלנו ומה מימיננו) ניגשנו לחנויות ,להתרשם מהמזרנים במציאות.
שכבנו על מזרנים עם לטקס ועל מזרנים עם ויסקו, עברנו ממזרן למזרן, מרך לקשה, מקפיצים ללא קפיצים...
בסופו של מסע מפרך (שהתחיל מול המחשב) רכשנו מזרן אורטופדי ללא קפיצים ועם לטקס של חברת פולירון.
מאז שאנחנו ישנים עליו אנחנו קמים כל בוקר ללא כאבי גב, רק שנוצרה בעיה חדשה -
מרוב שהמזרן כ"כ נוח אין לנו חשק לצאת מהמיטה בבוקר וכך יוצא שהשעון מצלצל ובעלי ואני "גונבים" עוד דקה ועוד דקה...
המלצה אישית שלי לכל מי שמחפש מזרן טוב ואיכותי לגשת לפולירון –
יש להם מבחר גדול של מזרנים וכל אחד יכול להתאים לעצמו את המזרן הטוב ביותר עבורו.
ייעוץ אישי והזמנות ניתן לקבל בטלפון: 1-800-20-80-70
ובאתר האינטרנט: www.poliron.co.il
צוות קלאב 50, 01/02/12 11:50