כניסת משתמשים רשומים
כניסה מפייסבוק
בריאות > תוסף מזון ייחודי לחיזוק ובריאות הגוף

מנחם נגר, 22/12/11 14:13

בדרך כלל אני בריא לחלוטין למזלי,רק היה לי מעט סוכר מעל הממוצע.

ידיד המליץ לי לבצע בדיקת דם מקיפה ולאחריה לרכוש תוסף מזון חדש בשם "מונה ווי".רכשתי אותו ממפיץ והשתמשתי משך חודש ימים 30 מ"ל בבוקר וכנ"ל בערב.

בתום החודש בצעתי שוב בדיקת דם מקיפה -להפתעתי הסוכר הגיע לנורמה,אולם,גם מספר בדיקות שהיו גבוליות שופרו מאד.

המלצתי לחבר שסבל מלחץ דם וכורסטרול -הוא בצע משך חודש את התהליך ובסוף החודש הבדיקות הראו שיפור ניכר הן בלחץ הדם והן בירידת הכולסטרול.

לפיכך אשמח להפנות כל המעוניין אל הספק. נא פנו למייל שלי:

negerm@bezeqint.net

המונה ווי הוא מיץ של פירות טעימים עם פיגמנטים עשירים ובעלי רמות גבוהות ביותר של חומרים נוגדי חימצון ופיטונוטריינטים עבור התעבורת הכשרה.

בברכה

מנחם נגר

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

בדרך כלל אני בריא לחלוטין למזלי,רק היה לי מעט סוכר מעל הממוצע.

ידיד המליץ לי לבצע בדיקת דם מקיפה ולאחריה לרכוש תוסף מזון חדש בשם "מונה ווי".רכשתי אותו ממפיץ והשתמשתי משך חודש ימים 30 מ"ל בבוקר וכנ"ל בערב.

בתום החודש בצעתי שוב בדיקת דם מקיפה -להפתעתי הסוכר הגיע לנורמה,אולם,גם מספר בדיקות שהיו גבוליות שופרו מאד.

המלצתי לחבר שסבל מלחץ דם וכורסטרול -הוא בצע משך חודש את התהליך ובסוף החודש הבדיקות הראו שיפור ניכר הן בלחץ הדם והן בירידת הכולסטרול.

לפיכך אשמח להפנות כל המעוניין אל הספק. נא פנו למייל שלי:

negerm@bezeqint.net

המונה ווי הוא מיץ של פירות טעימים עם פיגמנטים עשירים ובעלי רמות גבוהות ביותר של חומרים נוגדי חימצון ופיטונוטריינטים עבור התעבורת הכשרה.

בברכה

מנחם נגר

מנחם נגר, 22/12/11 14:13
תגובתך:
! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה
עדיין אין תגובות.

תגובות, דעות, המלצות

Feedback Form