כניסת משתמשים רשומים
כניסה מפייסבוק
בריאות > "חמלה בסוף החיים"-כנס שיזמתי ועצומה לחתימה און-ליין

Gili Mazza, 04/01/12 13:17

אתם מוזמנים לכנס שיזמתי "חמלה בסוף החיים", שיקרה שבוע הבא-11 בינואר במלון "הר הכרמל" בחיפה. לזכר אבי, עו"ד דין יהודה מצא ז"ל, שלא זכה למות כמו שכתב בצוואה מפורשת שנים לפני שחלה. בכנס ידונו כל ההבטים המורכבים של הסוגיה הזו-משפטית, רפואית, אתית, דתית, פילוסופית. ויהיה גם אמן אורח, המשורר הלאומי שיקריא משיריו.

מי שלא יוכל להגיע מוזמן לחתום על העצומה "חמלה בסוף החיים", שיצרתי באתר "עצומה", תחת "עצומה חדשה".שאצרף את הלינק שלה.אשמח לראות את ציבור הבריאים, לא רק החולים, וכותבי הצוואות. כל מי שחייו יקרים לו, ונותן דעתו על מותו בכבוד.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אתם מוזמנים לכנס שיזמתי "חמלה בסוף החיים", שיקרה שבוע הבא-11 בינואר במלון "הר הכרמל" בחיפה. לזכר אבי, עו"ד דין יהודה מצא ז"ל, שלא זכה למות כמו שכתב בצוואה מפורשת שנים לפני שחלה. בכנס ידונו כל ההבטים המורכבים של הסוגיה הזו-משפטית, רפואית, אתית, דתית, פילוסופית. ויהיה גם אמן אורח, המשורר הלאומי שיקריא משיריו.

מי שלא יוכל להגיע מוזמן לחתום על העצומה "חמלה בסוף החיים", שיצרתי באתר "עצומה", תחת "עצומה חדשה".שאצרף את הלינק שלה.אשמח לראות את ציבור הבריאים, לא רק החולים, וכותבי הצוואות. כל מי שחייו יקרים לו, ונותן דעתו על מותו בכבוד.

Gili Mazza, 04/01/12 13:17
תגובתך:
! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

זה הקישור לעצומה "חמלה בסוף החיים": https://www.atzuma.co.il/hemla

אתם מוזמנים לחתום ולהביע תמיכה ברעיונות שניסחתי שם.

בכנס ידברו -הרב בנימין לאו ,ראש בית המדרש לצדק חברתי, פרופ' יואל דונחין, מנהל היחידה לבטיחות החולה ב"הדסה",פרופ' עמוס שפירא, דיקן בית הספר למשפטים בחיפה, פרופ' מוטי רביד מנהל בית החולים "מעייני ישועה". פרופ' מירון איזקסון, חתן פרס הנשיא לספרות יקריא משיריו ועוד אורחים.יהיה דיון פתוח בהשתתפות הקהל!

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

גילי כל הכבוד וישר כח. הפורום שהצלחת לאסוף מרשים ומצביע על נכונותך וכוחך לעשות. הסוגיה עצמה חשובה גם כן. אבל אליה וקוץ בה.

זכותו של אדם לחיות את חייו על פי דרכו עומדת לו לאורך כל חייו. מכאן ברור שזכותו גם להשפיע במקרה של סבל כרוני על סיומם. מכאן שאין ספק בחשיבות היוזמה.
הבעיה שאחנו מטפלים כל פעם באיזה פן אחר, שנראה לרוב שולי מאחר ואינו נוגע באותו הזמן בנו אישית. מהסתכלות על נסיון העבר אני חושב שיש בעיה כללית, שאותה צריך לפתור. פתרון הבעיה טמון בנכונותנו להתלכד סביב קדושת האדם לפני קדושת האדמה, בדיוק בניגווד למה שקורה היום. הגיע הזמן שנבחר בנציגים שיעמידו בראש דאגותיהם את דאגותינו היום יומיות ויניחו את האובססיביות בפתרון בעיות אותם הם "ממציאים" חדשות לבקרים.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

כדאי להושיט יד לעזרה כשעוד יכולים. לא יאומן כי יסופר. אם היו אומרים לי שאפילו המבקרים באתר זה, שלא לדבר על החברים בו לא מתייחסים לקריאה של גילי לא הייתי מאמין.

הרי אומרים שישראל רחמנים בני רחמנים. הקריאה של גילי כל כלה באה ממעמקי הכאב המצטבר כאשר רואים אדם קרוב מתייסר ללא תוחלת. אם כאן לא נדרשת אמפטיה אז אני לא יודע איפה.

כל אלה שכאן בטוחים שהם מחוסנים? שלהם זה לא יקרה? לא לעולם חוסן. כדאי להושיט יד לעזרה כשעוד יכולים.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

תגובות, דעות, המלצות

Feedback Form