כניסת משתמשים רשומים
כניסה מפייסבוק
בריאות > בתי סובלת מכאבי מחזור

ירדנה שמעוני, 29/01/12 11:58

בוקר טוב ושבוע מצוין.
בתי הקטנה (15), או שאולי לא כל כך קטנה, לא מפסיקה להתלונן בפניי על כאבי מחזור. בהתחלה אמרתי לה שזה טבעי ושזה יחלוף אבל אני ממש רואה אותה סובלת בכל פעם שהיא מקבלת מחזור. היא לוקחת 2 כדורי אדוויל בממוצע כאשר היא במחזור.... השאלה מה אפשר לעשות? האם גלולות יפחיתו את הכאבים שלה?

היא בת זקונים אחרי 4 בנים אז אני לא כל כך בעיניינים. אשמח לשמוע מאימהות אחרות שמבינות בנושא.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

בוקר טוב ושבוע מצוין.
בתי הקטנה (15), או שאולי לא כל כך קטנה, לא מפסיקה להתלונן בפניי על כאבי מחזור. בהתחלה אמרתי לה שזה טבעי ושזה יחלוף אבל אני ממש רואה אותה סובלת בכל פעם שהיא מקבלת מחזור. היא לוקחת 2 כדורי אדוויל בממוצע כאשר היא במחזור.... השאלה מה אפשר לעשות? האם גלולות יפחיתו את הכאבים שלה?

היא בת זקונים אחרי 4 בנים אז אני לא כל כך בעיניינים. אשמח לשמוע מאימהות אחרות שמבינות בנושא.

ירדנה שמעוני, 29/01/12 11:58
תגובתך:
! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

מה שבטוח גלולות אולי יפחיתו את "כאב הראש שלך". אבל מה שאולי תרוויחי יעלה לך בהפסד ענק של האמון של בתך בך.

אני אבא ולא אמא אבל אני מבין טוב את הראש של "החברה" הצעירים.

לא יודע מה ה"ביזנס" שלך, ירדנה, אבל ילדה בת 15 כבר מצפה מאמא שלה להתנהגות קצת יותר בוגרת. ללכת ולהודיע לכלם על בעיות המחזור שלה זה ממש לא לעניין. ואת זה אני אומר לך כמי שנמצא בעניינים.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

כן, גלולות אמורות להפחית את הכאבים באורח משמעותי. אולם לםעמים יש להם תופעות לוואי אחרות, כמו השמנה קלה. אני ממליצה לכן ללכת יחד לרופאת נשים ולהתייעץ. יש היום גלולות עם פחות הורמונים כמו יסמין. בינתיים אין שום בעיה עם זה שתקח אדוויל. רק בריאות! כל טוב.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

בוקר טוב ירדנה

יש לי תשובה לכאבי מחזור. אני משווקת תחבושות מאוד מיוחדות, שמטפלות במגוון בעיות

נשים.הטיפול בכאביי מחזור הוכיח את עצמו מעל ומעבר. גם בנותיי סבלו מאותה בעיה ,וכשהן התחילו להישתמש.איכות החיים בזמן המחזור  כמו בימים רגילים.

בברכה אביבה  0502627010

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

חג פורים שמח ומבדח גם לבת וגם לבן.

מיקי איך הצלחת להוביל ממקום של שמירת כבוד הילד אל פמיניזם מתיהר. גברים לא מבינים ונשים כן? איך נשים יכולות לדרוש ובצדק שוויון ביו המינים כאשר משהי - אפילו מתוך רצון לסנגר על אמא לא מכבדת - מייצרת תגובה לא מכבדת של המחצית השניה של הקהילה.

ילדה או ילד שפונה להוריו בבקשת עזרה סומך עליהם בעיניים עצומות. כן תאמיני לי מיקי גם אני הייתי ילד ואני זוכר איך סמכתי על הורי גם בדברים הכי כמוסים שלי. אבל לפתוח את הבעיה בפני כל העולם ואשתו - שם מלא של האם וגיל הילדה - זה רציני? זה פרברטי. כבר אין אחות בקופת חולים שחייבים לפתוח את זה כאן באתר לעיני כל סקרן וחרמן (אולי לא אבל אולי כן). כבר לא ניתן לפנות בתחפושת המקובלת כאן ובעילום שם?

מיקי קראוס אני לא קונה!!!! גם אם אני גבר, אני מבין גם מבין מה עושים בפומבי ומה בחדרי חדרים ביחוד כאשר מדובר בצעירים בגיל ההתבגרות.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

תגובות, דעות, המלצות

Feedback Form