כניסת משתמשים רשומים
כניסה מפייסבוק
בריאות > בעיות בגב התחתון

צביקה וולפמן, 21/02/12 16:20

שלום, אני משחק טניס (באופן חובבני) כ 22 שנה. לאחרונה החלו אצלי כאבי גב שמקרינים לרגל וממש מונעים ממני ללכת יציב. בביקור אצל האורתופד נאמר לי שלא משתקפת שום בעיה ונתנו לי כדורים לכאבים. את הכדורים סיימתי והכאב עדיין ממשיך. אישתי ממליצה לי ללכת לכירופרקט אבל אני ממש לא מבין בתחום ומפחד משרלטנים. המלצות לכירופרקט טוב או בכלל טיפול מסויים שיכול לעזור יתקבל בברכה!

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

שלום, אני משחק טניס (באופן חובבני) כ 22 שנה. לאחרונה החלו אצלי כאבי גב שמקרינים לרגל וממש מונעים ממני ללכת יציב. בביקור אצל האורתופד נאמר לי שלא משתקפת שום בעיה ונתנו לי כדורים לכאבים. את הכדורים סיימתי והכאב עדיין ממשיך. אישתי ממליצה לי ללכת לכירופרקט אבל אני ממש לא מבין בתחום ומפחד משרלטנים. המלצות לכירופרקט טוב או בכלל טיפול מסויים שיכול לעזור יתקבל בברכה!

צביקה וולפמן, 21/02/12 16:20
תגובתך:
! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

לדעתי אפשר ללכת לכירופרקטים גם של קופת חולים במושלם. כירופרקטים לומדים בד"כ בקנדה או באנגליה והלימודים הם רציניים מספיק על מנת שיהיו מנוסים.

לבן זוגי היו כמה התנסויות ובסופו של דבר זה היה הכי טוב, וגם סביר במחיר

בהצלחה

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

היי איריס, אני אשמח לדעת איפה בן זוגך עבר את הטיפול...

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

זה נכון, הכירופרטק של אימי למד גם כן בקנדה,אני ממליצה עליו בחום הוא מקבל במרכז ושמו ד"ר פרטר הוא מאוד עזר להה עם כאבי הגב, היא לא היתה ישנה בלילה בגללם.

והיום טפו טפו טפו היא די חזרה לעצמה ולשנת לילה מלאה.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

זה נכון, הכירופרטק של אימי למד גם כן בקנדה,אני ממליצה עליו בחום הוא מקבל במרכז ושמו ד"ר פרטר הוא מאוד עזר להה עם כאבי הגב, היא לא היתה ישנה בלילה בגללם.

והיום טפו טפו טפו היא די חזרה לעצמה ולשנת לילה מלאה.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

טיפולי סו ג'וק יכולים להועיל. יש לך דלקת בחוליות מותניות. סביר באיזור חוליות: L4, L5

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

נרפאתי מכאבי גב נוראיים שהביאו אותי למצב נכות ואל סף סכין המנתחים.

אולי טיפולי סו ג'וק יכולים להועיל על ידי טיפול בסימפטומים (הכאב) אבל לא נראה לי שהם מטפלים בשורש הבעיה. שורש הבעיה אינו לא בהתקררות ובטח לא בדלקת שהיא תוצאה של הסיבה ה"אמיתית". אני אומר זאת על סמך נסיוני האישי. איני מטפל ואיני עוסק בנושא.

מצאתי שיהיה זה נכון לשתף את הקורא המתעניין בנסיון הטוב שלי. ללא ניתוח אני היום חופשי לחלוטין מכל כאבי הגב שלי ומההקרנות לרגל.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

לצביקה וולפמן,

כדאי מאד לפנות לעוד חוות דעת רפאיות. יש גם שחיקת סחוס, תהליך המרחש עם הגיל, ואז נוצר לחץ בין המפרקים או חוליות הגב ומקרינים כאבים לאיזורים שונים. על סמך עדויות של אנשים רבים, יש שיפור משמעותי והקלה עם שימוש במשקה אלו ורה FREEDOM. אשמח למסור פרטים נוספים.

רק בריאות !

לרב, הכאבים נובעים משחיקת 

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

תגובתי לצביקה.

דעתי הערכתי בנוגע למצבך הבריאותי: בליטת או פריצת דיסק צווארי/גבי/מותני, שינויים דיסקוגניים/ספונדילוטיים,היצרות הרווח הבין חולייתי איפהשהו לאורך הגב,לחץ על מוצא השורשים,החוליות שעשויות לגרום לכאבי גב תחתון וקרינה לרגליים בחלקן/במלואן הן   l3-l4-l5-S1   לבקש מרופא משפחה או  אורתופד  הפניה ל-CT  או  MRI   ולא להיתסמך רק על צילומי ומימצאי רנטגן ולהיבדק אצל פרופסור עמוד שדרה (לבדיקה יסודית ולטיפול בהתאם למצבך) בבית חולים,כי בקופות חולים אורתופדים לא מספיק מומחים/בקיאים בנדון. טיפולים אצל פיזיותרפיסט/כירופרקט/אוסטאופת? מי השולח? בהמלצת מי? מקורות הבעיה והטיפול בהם?  אולי זריקה אפידורלית תחת שיקוף בב"ח וגלי רדיו עשויים לשפר את מצבך הבריאותי? 

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

צביקה,בנוגע לזריקות וטיפולים במקומות פרטיים: זריקות וולטרן/טרמדקס/דיפרוספן,לא ישפרו את מצבך הבריאותי.  אל תתקרב למקומות כמו,גלי הלם ובק טק,שלא יעבדו עליך.  אך ורק לפי בדיקה והמלצת מומחה לעמוד שדרה.  תיהיה בריא,בשורות טובות.

! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

תגובות, דעות, המלצות

Feedback Form