כניסת משתמשים רשומים
כניסה מפייסבוק
דירות ונדל"ן > לקנות או לא לקנות זו השאלה

מאיר אברהמי, 19/12/11 18:59

מאז ההפגנות הגדולות בכיכר רבין אני נמצא במאין לחץ מסויים, שוק הנדל"ן נמצא במגמה לא ברורה ואני רוצה לרכוש דירה לנכדים שלי. 

אני בטוח שיש כמוני עוד רבים שחושבים להמתין עם הקניה ולא לתת למחאה החברתית להתפוגג, רעיון טוב? למה בכלל לרכוש נכס? האומנם נכנסת ישראל לספירלת המשברים הכלכלים הפוקדת את אירופה, ארה"ב אפריקה.

משאבי כדור הארץ עדין מחולקים באופן בלתי שיוויוני וקשה להאמין ששינוי יקרה בקרוב יחד עם זאת המהפכה החברתית ממשיכה להכות הדים בארה"ב, רוסיה, סוריה, מצרים ועוד ...ולכן אולי כדאי באמת להמתין עם קנית דירה, לצפות ולחשוב אופטימי.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

מאז ההפגנות הגדולות בכיכר רבין אני נמצא במאין לחץ מסויים, שוק הנדל"ן נמצא במגמה לא ברורה ואני רוצה לרכוש דירה לנכדים שלי. 

אני בטוח שיש כמוני עוד רבים שחושבים להמתין עם הקניה ולא לתת למחאה החברתית להתפוגג, רעיון טוב? למה בכלל לרכוש נכס? האומנם נכנסת ישראל לספירלת המשברים הכלכלים הפוקדת את אירופה, ארה"ב אפריקה.

משאבי כדור הארץ עדין מחולקים באופן בלתי שיוויוני וקשה להאמין ששינוי יקרה בקרוב יחד עם זאת המהפכה החברתית ממשיכה להכות הדים בארה"ב, רוסיה, סוריה, מצרים ועוד ...ולכן אולי כדאי באמת להמתין עם קנית דירה, לצפות ולחשוב אופטימי.

מאיר אברהמי, 19/12/11 18:59
תגובתך:
! דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

אשריך וטוב לך. אתה מודאג מהעובדה שגל המהפכה החברתית ממשיך להכות גלים ברחבי הכפר הגלובלי ואתה מתלבט אם ומתי לרכוש עוד נכס.

כדאי וחשוב להיות אופטימי אבל אין הדבר מצדיק טמינת ראש בחול והתעלמות מעובדות.

"אכול ושתה כי מחר נמות" ואחר כך "אם אין לחם שיאכלו עוגות". גם הם היו אופטימים שצעדו בעניים עצומות לרווחה אל עברי פי פחת.

המחאה החברתית בישראל לא הייתה סתם גחמה אלא באה ממצוקה אמיתית. התעלמות אופטימית לא תגרום לה להתפוגג ולהעלם כבמטה קסמים.

לקנות או לא לקנות זו השאלה - ID #1456');">! לקנות או לא לקנות זו השאלה - ID #1456');">דווח למנהל האתר
הוסף תגובה

תגובות, דעות, המלצות

Feedback Form