שלום אנו זוג בפרק ב' , 50-55 , מחפשים חברים /ות חדשים ,אך ורק זוגות .בטוווח הגילאים שלנו
לטיולים, ליציאות :ריקודים, הצגות , מפגשים וכו'.
אנחנו גרים בגבעת שמואל.
שלום אנו זוג בפרק ב' , 50-55 , מחפשים חברים /ות חדשים ,אך ורק זוגות .בטוווח הגילאים שלנו
אנחנו גרים בגבעת שמואל.
אנחנו גרים בגבעת שמואל.
זהבה שלום,
אני מעוניין להבין את "קבוצת מטיילים איכותית מאוד". זוגתי ואני מטיילים והרבה גם בארץ וגם בחו"ל. אני מעוניין לדעת איך נדע אם האיכות שלנו מתאימה לאיכות הקבוצה?
אנחנו בגיל המתאים.מעונינים לבלות בדומה לכם .גרים בהוד השרון.כתבי לי למייל ilanaw1010@gmail.com
אנחנו מאוד אוהבים לטייל בארץ ובחו"ל.בני 70 בכושר טוב ורוח צעירה.
לאיזו קבוצה "איכותית"הכוונה?באיזה אזור?
שלום צביקה. באמת אי אפשר לדעת מראש צריך לנסות. אני רק יכולה לספר לך שהאנשים שבאים לקבוצה הם גם בעלי מקצועות נחשבים אך יחד עם זה הם צנועים ולא מתנשאים, ועבורי זה המדד. מאחר ובעלי מנתח לב, רוב חברינו הם רופאים, אך יש גם רואי חשבון,הייטקיסטים, שגריר בפנסיה,טייס במיל ועוד . כולם כמו שאמרתי לעיל. חבריים שוחרי תרבות ונעימים. מתאים?
אני שמחה להזמין את כל שוחרי טיולי-עומק חוויתים, לטיול מרתק
בהדרכת אבי עמור
היציאה מהחומות
תרומתן היחודית של השכונות בגידולה וביסוסה של ירושלים העיר משנת 1860 ואילך.
את הסיור נתחיל מול החומות , מעל גיא בין-הינום : שכונת משכנות שאננים וימין משה .
נחצה את רחוב דוד המלך אל השכונה השניה מחוץ לחומות שכונת המוגרבים-מחנה ישראל.
נחשף לסיפור התחרות בין בתי המלון , המלך דוד , ומלון פלאס בשנות השלושים.
נבקר במתחם ימקא שמעבר לרחוב. וכן בבריכת ממילא, ונסיים בשכונת נחלת שבעה
עוד פרטים ותמונות ניתן לראות באתר WWW.AMOR-ADLER.COM
.נפגשים במגרש החניה שבשכונת משכנות שאננים רחוב דוד המלך. ( מול גן הפעמון )
שבת 10 מרץ ,שעת מפגש : 09:00
בתום הסיור שיימשך כ- 4 שעות , נחזור למכוניות במשכנות שאננים
מחיר הסיור 60 ש''ח
הסיור פתוח לכולם ואפשר להעביר את המייל לחברים ועמיתים
ממליצה להביא נישנושים לדרך, ונעליים נוחות
לפרטים שאלות והרשמה לפנות אלי בכתב ובע''פ זהבה 0505698103
צביקה שלום
אכן כל אדם הוא עם האכויות שלו. אף פעם אין להגדיר קבוצה כאכותית או כלא אכותית. לא דוגל בכל ההגדרות האלה. אצלנו בקבוצה כל אחד מביא את האיכות שלו ואין חובה להגיע לכל טיול או מפגש כל אחד לפי ראות עיניו בוחר מה טוב לו ומה כדאי לו. אנחנו מאזור המרכז, ומטיילים כל שבוע בשבילי הארץ. תרצה לשמוע יותר שלח מייל לכתובת tzacy01@walla/com ונשמח לעדכן אתכם, שולי וצחי.
צחי חג פורים שמח. תגובתך שמחה אותי. כבר חשבתי שהעברית שלי אינה עברית ושהתייחסותי לבני אדם לפי ערכם כבר אינה לעניין. אכן קשה להגדיר קבוצה איכותית על סמך הטייטלים (ההגדרות החיצוניות) שאנשים מציגים אותם במקום את אישיותם.
יש אנשים ללא השכלה וגם ללא תואר שאיכותם, לפחות בעיני, עולה בכמה רמות על זו של "טיפוסים" שכל שיש להם לתרום לחברה זה תואר או דרגה, שאינם אומרים דבר על טיבו המהותי של אדם.
מבחינתי איכותו של טיול מושפעת מהמפגשים עם הנוף האנושי המקומי. מאחר ואנחנו מטיילים ולא מעט אני כבר יכול לומר שכבר שכחתי איך נראה ארמון זה או כנסיה זו אבל עדיין לא נס ליחם של המפגשים המדהימים שהיו לנו עם תושבים מקומיים - גם בארץ וגם בארצות חוץ לארץ. בזכות אותם מפגשים בקרנו במקומות ובאתרים שאף תייר או אפילו מדריך טיולים לא שמע עליהם. אשמח להחליף חוויות עם כל מי שאוהב לחוות חוויות אמת.
שלום אשמח לשמוע פרטים הפל שלי 0522322400
תודה....