תפריט נגישות
מידע
הצהרת נגישות
גודל טקסט רגיל גדול
תצוגת צבעי האתר תצוגה רגילה מותאם לכבדי ראייה
סגור

שכבות של אושר

לזניה - יש הטוענים שמקורה הוא בכלל מבריטניה, האיטלקים אימצו אותה בחום אליהם ואצלנו היא כבר חלק בלתי נפרד מתפריט השבועות הישראלי. השף קונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית "ביסקוטי" לוקחים את המאפה האיטלקי המסורתי מעלה מעלה ומעניקים לו פרשנויות מיוחדות - מהגרסה הקלאסית, דרך לזניה עתירת ירקות ועד לזניה נוטלה מתוקה במיוחד

אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית "ביסקוטי"
פורסם: 04/06/2019
תגובות והצעות
התחברו על מנת להגיב