לפרובנס עם השף מאיר אדוני

פרובנס עם השף מאיר אדוני – שילוב נדיר של חגיגה שכולה קולינריה בליווי השף שהופך את החוויה לחד פעמית

buEi8gy4Ws

g2tSkairYD

null

2790

איפה?

מתי?

2019-05-25T21:00:00.000Z

עד מתי?

2019-05-31T20:55:00.000Z

5

כמה?

מחיר אורח - 2790

מחיר ביגטיים - 2720

מחיר אורח - 2790 ש"ח

מחיר ביגטיים - 2720 ש"ח

הנה כל הפרטים המלאים

יופיים של השדות שופעי הירק, המטעים כבדי הפרי, מרבדי הלבנדר הכחול-סגול ושפע צמחי התבלין.
את כל הטוב שיש לפרובאנס להציע, נפגוש על שולחנן של מסעדות שף, נשתתף בסדנאות בישול בשיתוף שפים צרפתיים, נסייר בשווקי איכרים, נבלה בערים שוקקות חיים ויופי ונחוש את החום האנושי המרגש, האופייני כל כך לאזור קסום זה של דרום צרפת. 

שותפי המסע הקולינרי שלנו הינם יודעי אוכל ומביני קולינריה, מלאי תשוקה לבישול וטעימה חלקם הגדול השתתפו במסעות שלנו עם שף מאיר אדוני – יחד עם כל אלה הופך הטיול שלנו ליחיד ומיוחד כפי שלא פגשתם עד כה.

מלוננו היפיפה שוכן במנזר עתיק מהמאה ה-12 ששוחזר ושופץ בשנות ה-70, מגורי הנזירים הוסבו לסוויטות מפוארות וחדרי אורחים יפים המציגים ארכיטקטורה רומאית נפלאה, תקרות גבוהות ומקומרות בעיצוב כפרי.

תאריך יציאה: 26-31.5.19
לחברי קלאב 50 הנחה 70 אירו לאדם
מחיר לחברי קלאב 50: 2,720 אירו  במקום 2,790 אירו

לפלרטים והזמנות "אשת טורס" בטלפון 03-7771069

תכנית הטיול:
יום 1 – ראשון: תל אביב – מרסיי, נמל הדייגים, ארוחה ברברית, טעימה פרובנסלית
ניפגש בנמל התעופה בן גוריון לטיסת בוקר ישירה למרסיי. עם הגיענו נצא לביקור בנמל הישן המשמש כמרכז החיים השוקקים של העיר, נסייר בשוק הדגים ורחוב לה קנבייר המרכזי על שלל מעדניו המפתים.
נערוך סיור מרתק בליווי השף מאיר אדוני לצד טעימות.
צהרים נסעד במסעדה ברברית ייחודית בת ארבעה דורות של מסעדנים מאז 1921.
הקוסקוס הברברי והתוספות הנלאות שלידו הוא המומחיות של הבית. חגיגה!
נמשיך למלוננו ונקנח בארוחת ערב פרובנסלית.  

יום 2 – שני: שמורת קאמראג' – מסעדת שף כוכב משליין, א.ערב פרובנסלית 
לאחר ארוחת בוקר בבית המלון נצא לביקור בשמורת הטבע קאמראג' שהיא למעשה הדלתה של נהר הרון.
האזור מפורסם בזכות הסוסים הלבנים שחלקם חיים חיי טבע ובשוורים השחורים הרועים בו, בציפורים בכלל, ובפלמנגו בפרט, המגיעים לנוח בעת הנדידה.
בצהרים נתארח לארוחת טעימות במסעדת שף כוכב מישלן המושתתת על עקרונות ה-farm to table, מוקפת גן אורגני רחב ידיים שופע פרי וירק מופלאים בהתאם לעונות השנה.
השף שעבד 8 שנים ביפן משלב נגיעות ממטבח זה ויוצר חוויה קולינרית מאד ייחודית ומרגשת. 
נשוב למלוננו ונסיים את היום בארוחת ערב פרובנסלית עם השף מאיר אדוני.  

יום 3 – שלישי: שוק הגבינות באנון – סדנת בישול 
לאחר ארוחת בוקר בבית המלון נצא לשוק הגבינות בעיירה באנון במסגרת חודש פסטיבל הגבינות בפרובנס.
נלמד את מקורותיה וטעמה של גבינת העיזים באנון - גבינת הדגל של האזור המיוצרת מחלב עיזים מפוסטר, מעובדת ביד בכמה תהליכים. לאחר שלב ההבשלה, הגבינה נעטפת ידנית על עלי ערמונים וסופגת את הניחוחות והטעמים של עלים אלה.
נקנח את היום בסדנת בישול ייחודית עם השף מאיר אדוני – הפטיסרי הנפלא של פרובנס.

יום 4 – רביעי: יום שוק באביניון – סדנת בישול
לאחר ארוחת הבוקר נצא לעיר אביניון, עיר האפיפיורים מהמאה ה-14, הממוקמת על גדת הרון ממזרח, מרגשת בנוכחות אתרים שהשתמרו מהיסטוריה ארוכת שנים.
לאחר סיור בעיר העתיקה, בכיכרות העיר ותצפית על ארמון האפיפיור, נגיע לשוק הגדול בעיר לסיור קולינרי מעמיק עם השף מאיר אדוני, נחווה את התוצרת המקומית בטעימות.
נמשיך למחצבות הישנות בקארירס דה לומיארס בכפר לה-בו-דה-פרובאנס, אתר קסום של תצוגת יצירות אמנים ספרדיים המתעוררים לחיים על קירות הענק של מחצבה נטושה בסרטי אנימציה מופלאים.
בסיום הביקור – נתכנס לסדנת בישול ייחודית עם השף מאיר אדוני.

יום 5 – חמישי: אקס אן פרובנס – סדנת בישול
לאחר ארוחת הבוקר ועזיבת המלון, נצא לעיר אקס-אן-פרובנס.
נסייר בעיר העתיקה, נחווה אוכל רחוב ייחודי ונרווח בבית הקפה העתיק שבעיר. נחווה את הטעמים והריחות של המאפים והקינוחים המופלאים.
עם צהריים – נתכנס לסדנת בישול עם השף מאיר אדוני, ניצור ונסעד יחד ארוחה אותה בישלנו - מנות פרובנס המענגות.
עם ערב לסיום מסענו הקולינרי – נמשיך למלוננו (הסמוך לשדה התעופה) ללינת לילה. 

יום 6 – שישי: מרסיי – תל אביב
לאחר ארוחת הבוקר, נצא לשדה התעופה הבינלאומי של מרסיי לטיסת בוקר ישירה חזרה לתל אביב, נפרדים בצער מחגיגת פרובנס ונשבעים! נשבעים לחזור.

הערות:

  • תכנית הטיול מתארת את האתרים בהם נבקר, אך לא את סדר הביקורים או כיוון הנסיעה.
  • מסלול הטיול מבוסס על לינה בבית מלון אחד ויציאה לסיורי יום בסביבה ("טיול כוכב")

תאריך יציאה: 26-31.5.19
לחברי קלאב 50 הנחה 70 אירו לאדם
מחיר לחברי קלאב 50: 2,720 אירו  במקום 2,790 אירו

לפרטים והזמנות "אשת טורס" בטלפון 03-7771069

המחיר כולל:

  • טיסות הלוך ושוב תל אביב – מרסיי כולל מיסים
  • אוטובוס תיירים נוח וממוזג
  • מלווה קולינרי – השף מאיר אדוני
  • מדריך טיולים ישראלי מצוות "אשת טורס" 
  • כניסות לאתרים כפי שמצוין במסלול
  • טיפים לנותני שירותים מקומיים כולל נהג
  • כלכלה: חצי פנסיון
  • 3 סדנאות בישול + ארוחה
  • 5 ארוחות בוקר בבית המלון
  • 2 ארוחות ערב
  • סיור שווקים ויקב + טעימות

המחיר אינו כולל:

  • ביטוח רפואי
  • הוצאות אישיות
  • טיפים לנותני שירותים אחרים
  • מס לינה בהתאם לחוק
  • סבלות
  • טיפ למדריך הישראלי (מקובל לתת 6 יורו לאדם ליום)

צילום: Shutterstock.

מומלץ לקרוא מהמגזין

{{PostId.Title}}

{{PostId.ShortDescription}}

{{PostId.Author}}   |   {{PostId.Date.format(date,he-IL)}} 

{{PostId.Title}}

מומלץ להתפנק בהטבות חדשות

{{PRODUCTID.NAME}}

{{ProductId.Website_ShortInfo}}

מומלץ להיפגש כאן

iconfinder-time-24-103169-1.svg

{{ProductId.Date}}

iconfinder-map-pin-location-2546981.svg

{{ProductId.Location}}

מומלץ לטייל במקומות חדשים

iconfinder-time-24-103169-1.svg

{{ProductId.Date}}

iconfinder-map-pin-location-2546981.svg

{{ProductId.Location}}

הצטרפו לרשימת 
התפוצה שלנו

Loading...