מחיר אורח - 2790 ש"ח
מחיר ביגטיים - 2720 ש"ח
יופיים של השדות שופעי הירק, המטעים כבדי הפרי, מרבדי הלבנדר הכחול-סגול ושפע צמחי התבלין. שותפי המסע הקולינרי שלנו הינם יודעי אוכל ומביני קולינריה, מלאי תשוקה לבישול וטעימה חלקם הגדול השתתפו במסעות שלנו עם שף מאיר אדוני – יחד עם כל אלה הופך הטיול שלנו ליחיד ומיוחד כפי שלא פגשתם עד כה. מלוננו היפיפה שוכן במנזר עתיק מהמאה ה-12 ששוחזר ושופץ בשנות ה-70, מגורי הנזירים הוסבו לסוויטות מפוארות וחדרי אורחים יפים המציגים ארכיטקטורה רומאית נפלאה, תקרות גבוהות ומקומרות בעיצוב כפרי. יום 2 – שני: שמורת קאמראג' – מסעדת שף כוכב משליין, א.ערב פרובנסלית יום 3 – שלישי: שוק הגבינות באנון – סדנת בישול יום 4 – רביעי: יום שוק באביניון – סדנת בישול יום 5 – חמישי: אקס אן פרובנס – סדנת בישול יום 6 – שישי: מרסיי – תל אביב הערות: תאריך יציאה: 26-31.5.19 המחיר כולל: המחיר אינו כולל: צילום: Shutterstock.
את כל הטוב שיש לפרובאנס להציע, נפגוש על שולחנן של מסעדות שף, נשתתף בסדנאות בישול בשיתוף שפים צרפתיים, נסייר בשווקי איכרים, נבלה בערים שוקקות חיים ויופי ונחוש את החום האנושי המרגש, האופייני כל כך לאזור קסום זה של דרום צרפת.
תאריך יציאה: 26-31.5.19
לחברי קלאב 50 הנחה 70 אירו לאדם
מחיר לחברי קלאב 50: 2,720 אירו במקום 2,790 אירו
לפלרטים והזמנות "אשת טורס" בטלפון 03-7771069
תכנית הטיול:
יום 1 – ראשון: תל אביב – מרסיי, נמל הדייגים, ארוחה ברברית, טעימה פרובנסלית
ניפגש בנמל התעופה בן גוריון לטיסת בוקר ישירה למרסיי. עם הגיענו נצא לביקור בנמל הישן המשמש כמרכז החיים השוקקים של העיר, נסייר בשוק הדגים ורחוב לה קנבייר המרכזי על שלל מעדניו המפתים.
נערוך סיור מרתק בליווי השף מאיר אדוני לצד טעימות.
צהרים נסעד במסעדה ברברית ייחודית בת ארבעה דורות של מסעדנים מאז 1921.
הקוסקוס הברברי והתוספות הנלאות שלידו הוא המומחיות של הבית. חגיגה!
נמשיך למלוננו ונקנח בארוחת ערב פרובנסלית.
לאחר ארוחת בוקר בבית המלון נצא לביקור בשמורת הטבע קאמראג' שהיא למעשה הדלתה של נהר הרון.
האזור מפורסם בזכות הסוסים הלבנים שחלקם חיים חיי טבע ובשוורים השחורים הרועים בו, בציפורים בכלל, ובפלמנגו בפרט, המגיעים לנוח בעת הנדידה.
בצהרים נתארח לארוחת טעימות במסעדת שף כוכב מישלן המושתתת על עקרונות ה-farm to table, מוקפת גן אורגני רחב ידיים שופע פרי וירק מופלאים בהתאם לעונות השנה.
השף שעבד 8 שנים ביפן משלב נגיעות ממטבח זה ויוצר חוויה קולינרית מאד ייחודית ומרגשת.
נשוב למלוננו ונסיים את היום בארוחת ערב פרובנסלית עם השף מאיר אדוני.
לאחר ארוחת בוקר בבית המלון נצא לשוק הגבינות בעיירה באנון במסגרת חודש פסטיבל הגבינות בפרובנס.
נלמד את מקורותיה וטעמה של גבינת העיזים באנון - גבינת הדגל של האזור המיוצרת מחלב עיזים מפוסטר, מעובדת ביד בכמה תהליכים. לאחר שלב ההבשלה, הגבינה נעטפת ידנית על עלי ערמונים וסופגת את הניחוחות והטעמים של עלים אלה.
נקנח את היום בסדנת בישול ייחודית עם השף מאיר אדוני – הפטיסרי הנפלא של פרובנס.
לאחר ארוחת הבוקר נצא לעיר אביניון, עיר האפיפיורים מהמאה ה-14, הממוקמת על גדת הרון ממזרח, מרגשת בנוכחות אתרים שהשתמרו מהיסטוריה ארוכת שנים.
לאחר סיור בעיר העתיקה, בכיכרות העיר ותצפית על ארמון האפיפיור, נגיע לשוק הגדול בעיר לסיור קולינרי מעמיק עם השף מאיר אדוני, נחווה את התוצרת המקומית בטעימות.
נמשיך למחצבות הישנות בקארירס דה לומיארס בכפר לה-בו-דה-פרובאנס, אתר קסום של תצוגת יצירות אמנים ספרדיים המתעוררים לחיים על קירות הענק של מחצבה נטושה בסרטי אנימציה מופלאים.
בסיום הביקור – נתכנס לסדנת בישול ייחודית עם השף מאיר אדוני.
לאחר ארוחת הבוקר ועזיבת המלון, נצא לעיר אקס-אן-פרובנס.
נסייר בעיר העתיקה, נחווה אוכל רחוב ייחודי ונרווח בבית הקפה העתיק שבעיר. נחווה את הטעמים והריחות של המאפים והקינוחים המופלאים.
עם צהריים – נתכנס לסדנת בישול עם השף מאיר אדוני, ניצור ונסעד יחד ארוחה אותה בישלנו - מנות פרובנס המענגות.
עם ערב לסיום מסענו הקולינרי – נמשיך למלוננו (הסמוך לשדה התעופה) ללינת לילה.
לאחר ארוחת הבוקר, נצא לשדה התעופה הבינלאומי של מרסיי לטיסת בוקר ישירה חזרה לתל אביב, נפרדים בצער מחגיגת פרובנס ונשבעים! נשבעים לחזור.
לחברי קלאב 50 הנחה 70 אירו לאדם
מחיר לחברי קלאב 50: 2,720 אירו במקום 2,790 אירו
לפרטים והזמנות "אשת טורס" בטלפון 03-7771069
{{PostId.ShortDescription}}