מרק בצל צרפתי משובח

 כשר, קל, מהיר, חלבי

 החומרים ל-4-6 מנות:

 8-10 בצלים לבנים שטופים, יש לחתוך את הבצל לשמיניות. (לחתוך לחצי ואז לפרוס כל חצי ל 4

3 גזרים קלופים, יש לחתוך את הגזר לשלושה חלקים שווים.

100 גרם חמאה.

2 כפות אבק מרק בצל.

1 כפית פלפל שחור טחון.

1 כוס יין אדום יבש.

אופן ההכנה:

1.  מחממים את קובית החמאה בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד למצב בו הבצל הופך לשקוף. מוסיפים את חתיכות הגזר .

2.  מכינים כוס מים רותחים ומערבבים בה את אבקת המרק והפלפל שחור עד להתמוססות מלאה, מוסיפים לסיר את התערובת ומוסיפים מים בסיר עד לגובה הבצל פלוס 2 ס"מ.

3. מעמידים את המרק על אש בינונית עד לשלב בו הגזר רך. (בדר"כ בסביבות 20 דקות.) יש להוציא את הקצף באמצעות כף.

4. כאשר הגזר מוכן יש לכבות את האש ולדלות את הגזר לקערה נפרדת.

5. מוסיפים את כוס היין ומערבבים.

 המרק מוכן...בתאבון

טיפ: מי שלא אוהב חתיכות שלמות של בצל (למרות שהבצל חתוך) ניתן להעביר בלנדר יד בתוך הסיר או לערבב באמצעות בלנדר כוס את המרק ליצירת מרקם אחיד.

בהגשה ניתן לצרף קרוטונים או גבינה צהובה מגורדת, מומלץ להגיש כתוספת לחם שום. (בגט פרוס שעליו נמרח חמאה מעורבבת בשום כתוש.)

מרק בצל צרפתי משובח

ליצירת קשר עם צוות סטודיו 10
יש למלא פרטים ונחזור אליך בהקדם

Loading...

מומלץ להתפנק עם הטבות חדשות

{{PRODUCTID.NAME}}

{{ProductId.Website_ShortInfo}}

מומלץ להיפגש כאן

iconfinder-time-24-103169-1.svg

{{ProductId.Date}}

iconfinder-map-pin-location-2546981.svg

{{ProductId.Location}}

מומלץ לטייל במקומות חדשים

iconfinder-time-24-103169-1.svg

{{ProductId.Date}}

iconfinder-map-pin-location-2546981.svg

{{ProductId.Location}}

הצטרפו לרשימת 
התפוצה שלנו

Loading...