קרמבל תפוחים, דבש ושומר.

כשר, קל, מהיר, חלבי

החומרים ל-6 מנות:

לקרמבל:

200 גר' חמאה קרה, חתוכה לקוביות 200 גר' (כוס פחות 3 כפות) סוכר חום דמררה 200 גר' (½1 כוסות) קמח 1 כף מחוקה אבקת אפייה 100 גר' (3/4 כוס) שקדים, טחונים 100 גר' (1 כוס) אגוזי פקאן סיני, קצוצים

למילוי:

4 תפוחים (מזן פינק ליידי), פרוסים דק 1 שומר, פרוס דק מאוד 2 כפות חמאה 4 כפות דבש 4 כפות סוכר חום קורט מלח

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הקרמבל בעדינות. מפוררים עד שמתקבלים פירורים גסים ואחידים.

2. מקפיצים במחבת את כל חומרי המילוי עד שהתפוחים והשומר מתרככים. מעבירים לכלי חרס אישיים חסיני חום.

3. מחלקים את פירורי הקרמבל בין הכלים האישיים. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 6 דקות עד שהבצק מזהיב.

ליצירת קשר עם צוות סטודיו10
יש למלא פרטים ונחזור אליך בהקדם

Loading...

מומלץ להתפנק עם הטבות חדשות

{{PRODUCTID.NAME}}

{{ProductId.Website_ShortInfo}}

מומלץ להיפגש כאן

iconfinder-time-24-103169-1.svg

{{ProductId.Date}}

iconfinder-map-pin-location-2546981.svg

{{ProductId.Location}}

מומלץ לטייל במקומות חדשים

iconfinder-time-24-103169-1.svg

{{ProductId.Date}}

iconfinder-map-pin-location-2546981.svg

{{ProductId.Location}}

הצטרפו לרשימת 
התפוצה שלנו

Loading...