מחיר אורח - 349 ש"ח
מחיר ביגטיים - 299 ש"ח
אנו שמחים להציע לכם סדרת טעימות מרתקת שתיקח אותנו להכיר כמה מאיזורי היין המפורסמים והמסקרנים של צרפת, אחת משלוש מדינות היין הגדולות והחשובות באירופה ובעולם בכלל. אז מה בתפריט? בורגון - נכיר את שאבלי, האזור הצפוני ביותר בחבל היין הסקסי ביותר בצרפת. נטעם את ה-Chablis Village מבית Domaine d'Henri הארטיזנלי, שאבלי קלאסי מבציר 2017 המעולה. ז'ורה - מזרחית לבורגון נמצא אזור ה-Jura, האזור שנמצא במגמת עלייה מתמדת בקרב הסומליירים בעולם כולו ובשל ההתעניינות ופרגון המומחים גם מחירי היין מאזור זה עולים.... נטעם את יין Poulsard מגפנים בוגרות מבית Rolet, ונעלה על רכבת האופנה לפני שהיא יוצאת מהתחנה. לואר - האיזור הכי "מלכותי" בצרפת, מקום בו נמצאות טירות הנופש של מלכי העבר ונסיכי ההווה – קברנה פרנק! יינות האיזור מעניקים תמורה מלאה ויותר לכסף. נטעם את Tuffe מיקב Chateau du Hureau, בציר 2017, ונלמד על אביו הגנטי של הקברנה סוביניון, הזן שכבש את עולם היין כולו. שמפיין - לקראת סוף השנה המוזרה הזו, נכיר את עולם השמפניה הלא-תאגידית מחבל שמפיין, נלגום מבקבוק שמפניה מבית Gimonnet , בלאן דה בלאן ברמת פרמייר קרו ונראה כי מותג זה טוב, אבל מי שיודע... שותה טוב יותר. איך זה עובד? את סדרת הטעימות יוביל אלדד לוי – חובב יין משנות ה- 80 של המאה הקודמת, אספן יין משנות ה 90, עיתונאי יין מתחילת המילניום, בשלן מחונן, טועם יין מדופלם, בעל אתר לשוחרי היין, האיש שמאחורי קטלוג היינות הללו, אחד מיבואני הבוטיק המוכרים והמקוריים ביותר בישראל. מתי? 12 בנובמבר – טעימת Chablis Village מבורגון 19 בנובמבר – טעימת Poulsard מז'ורה 26 בנובמבר – טעימת Tuffe מלואר 10 בדצמבר – טעימת שמפיין בערב חנוכה שעה? 19.00 איפה? מפגש באפליקציית זום את הלינק לשידור מקבלים במסרון לאחר ההרשמה, לקראת המפגש כמה? לחברי VIP -רק 299 ₪ לסדרת שלושת היינות לחברי VIP – תוספת של 190 ₪ עבור השמפיין (ניתן לרכישה באמצעות מוקד ההזמנות בלבד) לאורחים – 349 ₪ לסדרת שלושת היינות עדיין זקוקים לעזרה? חברי VIP מוזמנים לפנות למוקד הסיוע הטלפוני שלנו ולקבל סיוע בביצוע פעולות באינרנט. טלפון: 073-7021530 או השאירו פרטים כאן ואנו נחזור אליכם בהקדם
בסדרת הטעימות נלמד על האזורים וחבלי הארץ בהם גדלו הגפנים, שיטות הגידול , ההתססה , חביות היישון, בקבוקים ופיקוק, מסורת עתיקה וייצור מודרני, תרבות היין והתפתחותה, התאמת כוסות ובחירת יין לארוחה.
במהלך הטעימות נלמד את מושגי היסוד בטעימת יין ומשמעותן: בלנד, איזון, גוף, עפיצות , פירותיות , חמוציות, מורכבות , ניחוח, ארומה, בוקה, חידרור, טרואר ועוד....
{{PostId.ShortDescription}}