מנגו, הכה אקזוטי, הוא לא רק פרי שטעמו נע בין מתוק לחמוץ – הוא גם מרכיב מרענן ונפלא במנות שונות – סלטים, מאפים וקינוחים.
נסו ותהנו
גספצ'יו מנגו
מרכיבים:
אופן ההכנה:
צילחות: מתבלים את הסלטון עם שמנ"ז ולימון ומניחים במרכז הצלחת.
בוזקים מן הגספצ'יו מסביב הסלטון ומעל מזליפים מעט שמן אדום חריף(ניתן לקנות בחנות מוצרי מזרח.)
גספצ'ו מנגו. צילום: נועם פריסמן
סשימי מנגו בוסר
לרוטב- סויה, שמן שומשום ליים/ יוזו
אופן הכנה:
צלחות- מניחים במרכז הצלחת את המלפפון הפרוס, עליהם את חתיכות הסישמי והסלטון של המנגו בוסר,
מפזרים את הצ'ילי הפרוס והמנגו המגולגל. מעל בוזקים בעדינות את הרוטב כ2 כפות. מפזרים את העלי בזיליקום
צילום: נועם פריסמן
מתכונים באדיבות שף איתי קושמרו ממסעדת בית קנדינוף ביפו
הכתבה פורסמה בגיליון אוגוסט 22 של מגזין החיים הטובים. למנוי למגזין החיים הטובים לחצו כאן
אולי יעניין אתכם לקרוא גם: