3 מתכונים מפתיעים וטעימים לשולחן החג שלכם. נסו ותהנו
לביבות מצות ומנגולד
מצרכים:
לביבות מנגולד. צילום: גלי איתן
אופן הכנה:
באדיבות מצות אביב. מתכון מאת עדי דוד
מאפינס גזר
מתכון ל – 20 מאפינס אישי
מאפה גזר ואגוזים מתוק, טעים, קל ופשוט
אביזרים נדרשים: פומפייה עם חורים גדולים וקטנים, לקקן
תבניות מאפינס למשקל 100 גרם (סיליקון או חד פעמיות)
מיקסר, שק זילוף, צנטר משונן
מאפינס גזר, בוטיק סנטרל. צילום: יח"צ
מרכיבים:
עיטור קצפת
מרכיבים:
400 מ"ל קצפת צימחית
150 מ"ל מים
50 גרם סוכר
גזר מגורד
מרכיבים:
אופן הכנת המאפינס
אופן הכנת הקצפת
אופן הכנת קישוט הגזר
הרכבת המאפינס
באדיבות שף קונדיטור עופר גל, בוטיק סנטרל
טרמיסו עם עוגיות אמרטו (כשר לפסח)
קרן אגם בשיתוף בוטיק סנטרל
מתאים לתבנית 26*26
מרכיבים למוס טרמיסו:
מרכיבים לסירופ קפה:
מרכיבים לעוגיות אמרטו:
אופן הכנת העוגיות:
במעבד מזון טוחנים סוכר (1) עם השקדים, תמצית שקדים ונס קפה, במקביל, במיקסר מקציפים חלבונים עם מעט מלח, לאחר מספר דקות כשהתערובת מתחילה לתפוח מוסיפים את סוכר (2) עד קבלת קצף יציב.
בעדינות מקפלים את 2 התערובות אחת לשניה. מעבירים לשק זילוף.
בתבנית אפייה, מזלפים אצבעות ארוכות ( כ10 ס"מ) על גבי סילפט
אופים ב160 מעלות כ15 דקות עד קבלת גוון זהוב
אופן הכנת הטירמיסו:
טירמיסו. צילום: טל סיון ציפורין
אופן הרכבת העוגה:
באדיבות קרן אגם בשיתוף בוטיק סנטרל
הכתבה פורסמה בגיליון אפריל 22 של מגזין החיים הטובים. למנוי למגזין החיים הטובים לחצו כאן
אולי יעניין אתכם לקרוא גם: